Indoor Sport Vorden

Indoor Sport Vorden is een Sportschool gelegen aan Overweg 16 in Vorden.

Meer informatie over Indoor Sport Vorden in Vorden

Bij Indoor Sport in Vorden kun je al sinds 1985 terecht voor sporten met plezier en goede begeleiding. Ze laten je het sportcentrum zien en adviseren je over de mogelijkheden. Op basis van jouw beschikbaarheid, beperkingen, ervaring, interesses en doelen kijken ze samen naar de beste oplossing. Je kunt vrijblijvend langskomen en gebruikmaken van hun overstapservice als je al bij een andere sportschool sport. Ze hebben verschillende abonnementen, zoals fitness, personal training, groepslessen, wellness en Fit4Life. Ook bieden ze een sauna, virtuele trainingsruimte en een overstapservice. Daarnaast hebben ze positieve reacties van klanten ontvangen. Ze bieden ook gespecialiseerde coaches aan die een programma op maat maken. Ze helpen je bij eventuele blessures of beperkingen en leren je alles over een gezonde levensstijl. Ze kunnen je helpen met afvallen en bieden meer dan 80 live groepslessen per week aan. Je kunt een gratis 14 dagen pas aanvragen om kennis te maken met de sportschool. Ze zijn gevestigd op Overweg 16 in Vorden.

Wil je weten wat Indoor Sport Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indoor Sport Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indoor Sport Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indoor Sport Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Indoor Sport Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indoor Sport Vorden

Bezoekers bekeken ook