Just Keep Moving

Just Keep Moving is een Sportschool gelegen aan Het Wiemelink 40 in Vorden.

Meer informatie over Just Keep Moving in Vorden

Just Keep Moving is een PT & EMS Studio in het dorp Vorden. Ze bieden snelle en effectieve diensten aan die aansluiten op de drukke levensstijl van mensen. Binnen dertig minuten kun je weer buiten staan, maar je mag altijd langer blijven. Na de training kun je genieten van een proteïneshake of koffie bij de self-service bar. Bij Just Keep Moving is er ruimte voor zowel je mentale als fysieke gezondheid, iedereen is welkom. Ze helpen je bij het behalen van je sportieve doelen, zoals het verbeteren van je conditie, het krijgen van een actieve levensstijl, het opbouwen van kracht, het verhelpen van blessures en het verliezen van gewicht. Je kunt een gratis proefles volgen en hun contactgegevens zijn te vinden op hun website. Het adres van de studio is Het Wiemelink 40 in Vorden.

Wil je weten wat Just Keep Moving verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Just Keep Moving of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Just Keep Moving? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Just Keep Moving het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Just Keep Moving reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Just Keep Moving

Bezoekers bekeken ook