Wiltink Installatietechniek B.V.

Wiltink Installatietechniek B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Netwerkweg 4 in Vorden.

Meer informatie over Wiltink Installatietechniek B.V. in Vorden

Wiltink Installatietechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende installatiewerkzaamheden. Ze bieden onder andere installatie en onderhoud van cv-ketels, vloerverwarming, warmtepompen, radiatoren, elektra en domotica. Ook kunnen ze gas- en waterinstallaties, riolering, zinken dakgoten en dak- en gevelbekleding aanleggen en onderhouden. Daarnaast geven ze advies, ontwerp, verkoop en installatie van sanitaire onderdelen en kunnen ze airco installaties aanleggen en onderhouden. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke en klantgerichte aanpak en zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor service en onderhoud. Ze bieden ook de mogelijkheid om materialen te kopen of te huren. Het bedrijf heeft al 52 jaar ervaring en werkt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ze hebben een 24/7 storingsdienst en werken met betrouwbare merken. Voor service en storingen zijn ze bereikbaar op verschillende telefoonnummers, afhankelijk van het tijdstip. Op hun website zijn ook vacatures, nieuws, kwaliteitswaarborgen, praktijkopleidingen en nuttige links te vinden.

Wil je weten wat Wiltink Installatietechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wiltink Installatietechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiltink Installatietechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiltink Installatietechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Wiltink Installatietechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wiltink Installatietechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook