VV Vorden

VV Vorden is een Locatie voor sportactiviteiten gelegen aan Oude Zutphenseweg 11 in Vorden.

Meer informatie over VV Vorden in Vorden

De Voetbalvereniging Vorden heeft de Grote Clubactie georganiseerd met maar liefst 19 jeugdteams. Johan Stapper verzorgt de uitslagenservice en er is een wedstrijdprogramma beschikbaar. Daarnaast wordt er een topscorer bijgehouden en zijn er wedstrijdverslagen te lezen. Het eerste team van Vorden speelt in de 2e klasse G van de Mannen Zondag standaard competitie. De vereniging bedankt haar sponsoren en er wordt gewerkt aan protocollen. Voor beheer en onderhoud en contactinformatie kan men terecht op het adres Oude Zutphenseweg 11 in Vorden, of telefonisch op 0575-551966.

Wil je weten wat VV Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VV Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VV Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VV Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar VV Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VV Vorden

Bezoekers bekeken ook