Vordens Tennis Park

Vordens Tennis Park is een Tennisvereniging gelegen aan Overweg 20 in Vorden.

Meer informatie over Vordens Tennis Park in Vorden

Vordens Tennis Park heeft verschillende evenementen op de clubagenda staan, waaronder de Maandagavond instuif op verschillende data. Daarnaast is er een verloting geweest tijdens het Dijkman Bouw Open 2023, die een groot succes was. Ook wordt er informatie gegeven over het inloggen op Mijn Club. Verder zijn de contactgegevens van het bestuur van Vordens Tennis Park vermeld, inclusief e-mailadres en telefoonnummer. Het park is gevestigd aan Overweg 20 in Vorden en het KVK-nummer is 41038577.

Wil je weten wat Vordens Tennis Park verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vordens Tennis Park of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vordens Tennis Park? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vordens Tennis Park het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Vordens Tennis Park reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vordens Tennis Park

Bezoekers bekeken ook