Villa Zilverlinde

Villa Zilverlinde is een Villa gelegen aan De Boonk 8 in Vorden.

Meer informatie over Villa Zilverlinde in Vorden

Villa Zilverlinde is een multifunctioneel pand met een rijke historie, gelegen in een parkachtige omgeving. Het gebouw werd honderd jaar geleden oorspronkelijk gebouwd als kindertehuis, maar is nu al 10 jaar een Bed & Breakfast. Het boek "B&B Ojee" bevat een verzameling verhalen over deze villa. Op dit moment vangt Villa Zilverlinde in samenwerking met de gemeente Bronckhorst statushouders op die wachten op een woning. Het pand heeft verschillende kamers, waaronder de Charmant Kamer, Suite XL, Linde Loft, Parck Salon, De Heerlijckheid, Pronck Kamer, Cottage en Chill Inn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erika via het telefoonnummer 06-21811791. De contactgegevens van Villa Zilverlinde zijn De Boonk 8 en info@villazilverlinde.nl. Op de website van Villa Zilverlinde wordt aangegeven dat er cookies worden gebruikt en dat je de instellingen hiervan kunt aanpassen via een link in de footer van de website.

Wil je weten wat Villa Zilverlinde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Zilverlinde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Zilverlinde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Zilverlinde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Villa Zilverlinde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Zilverlinde

Bezoekers bekeken ook