Stichting Beheer Sport Vorden

Stichting Beheer Sport Vorden is een Stichting gelegen aan Het Molenblick 6 in Vorden.

Meer informatie over Stichting Beheer Sport Vorden in Vorden

De Stichting Beheer Sport Vorden heeft een cheque ter waarde van 10.000 euro ontvangen van Rabobank Graafschap Noord. De stichting had de eerste plaats behaald in haar categorie na het ontvangen van 246 stemmen tijdens de stemronde afgelopen zomer. Het project van de stichting is het realiseren van een berging en opslagruimte voor speelmaterialen en onderhoudsapparatuur voor de sportvelden. Dit is nodig vanwege het groeiende aantal jeugdteams en de oprichting van het meisjes/vrouwenvoetbal bij de voetbalvereniging Vorden. Dankzij de inzet van de stichting, de vereniging en de vele stemmers is het project bijna klaar.

Wil je weten wat Stichting Beheer Sport Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Beheer Sport Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Beheer Sport Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Beheer Sport Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Stichting Beheer Sport Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Beheer Sport Vorden

Bezoekers bekeken ook