Sporthal 't Jebbink

Sporthal 't Jebbink is een Sportcomplex gelegen aan Het Jebbink 13 in Vorden.

Meer informatie over Sporthal 't Jebbink in Vorden

Samenvatting: In het corona protocol van Sporthal 't Jebbink staat dat mensen met klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts direct naar huis moeten gaan tijdens het volleyballen. Verder wordt er aandacht gevraagd voor de hulpactie voor Sacha, een jongen die graag zelfstandig wil wonen met behulp van een hulphond. Ook wordt er doppen gespaard voor het diabetesfonds en is er een springkussen te huur bij de sporthal. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Edwin Schooltink.

Wil je weten wat Sporthal 't Jebbink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal 't Jebbink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal 't Jebbink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal 't Jebbink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Sporthal 't Jebbink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal ’t Jebbink

Bezoekers bekeken ook