SILK Schoonheidssalon

SILK Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Ruurloseweg 22 in Vorden.

Meer informatie over SILK Schoonheidssalon in Vorden

In SILK Schoonheidssalon kun je genieten van persoonlijke aandacht en een sfeervolle salon aan huis. De salon biedt een combinatie van ontspanning en resultaat. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, harsen en verven van je wenkbrauwen, en productadvies. Op de website kun je alle informatie vinden over de verschillende behandelingen. Eigenaresse Lianne hoopt je snel te mogen verwelkomen in de salon en je te laten genieten van een zachte en krachtige ervaring.

Wil je weten wat SILK Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SILK Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SILK Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SILK Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar SILK Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SILK Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook