Schildersbedrijf Boerstoel B.V.

Schildersbedrijf Boerstoel B.V. is een Schilder gelegen aan Bedrijvenweg 10 in Vorden.

Meer informatie over Schildersbedrijf Boerstoel B.V. in Vorden

Schildersbedrijf Boerstoel B.V. is een schilders-, glaszetters- en afwerkingsbedrijf dat al meer dan 100 jaar vakmanschap levert. Het bedrijf is opgericht in 1919 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in Vorden en omgeving. In 2019 hebben ze het predicaat "Hofleverancier bij Koninklijke beschikking" ontvangen, waar ze natuurlijk trots op zijn. Ze verzorgen schilderwerk (zowel onderhoud als nieuwbouw) voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en (semi-)overheidsinstanties. Sinds 2004 zijn ze gevestigd op het bedrijventerrein "Werkveld" in Vorden. Je kunt contact met ze opnemen via de Bedrijvenweg 10 in Vorden, telefoonnummer 0575 551 567 of via info@boerstoel.nl.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Boerstoel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Boerstoel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Boerstoel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Boerstoel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Schildersbedrijf Boerstoel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Boerstoel B.V.

Bezoekers bekeken ook