Rob Schmitz Fotografie

Rob Schmitz Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Nieuwstad 12 in Vorden.

Meer informatie over Rob Schmitz Fotografie in Vorden

Rob Schmitz is een fotograaf uit Vorden, Gelderland. Op zijn 15e begon hij met filmen en maakte hij animatie- en tekenfilms. Later stapte hij over op fotografie en had hij zijn eigen donkere kamer. Fotografie is nog steeds een grote passie van hem, vooral pers-, natuur- en macrofotografie. Hij gebruikt verschillende camera's en lenzen, waaronder de Canon EF 70-200 2.8 telezoomlens voor fotoreportages en evenementen. Hij werkt als freelancer voor de NNP en maakt foto's van evenementen in Vorden. Hij wenst de kijkers veel plezier met het bekijken van zijn foto's. Op zijn website kunnen mensen ook foto's bestellen en als ze een foto verwijderd willen hebben, kunnen ze contact met hem opnemen.

Wil je weten wat Rob Schmitz Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rob Schmitz Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rob Schmitz Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rob Schmitz Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Rob Schmitz Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rob Schmitz Fotografie

Bezoekers bekeken ook