Restaurant De Gravin van Vorden

Restaurant De Gravin van Vorden is een Restaurant gelegen aan Stationsweg 24 in Vorden.

Meer informatie over Restaurant De Gravin van Vorden in Vorden

De Gravin van Vorden is een groen, gastvrij en gemoedelijk hotel gelegen aan het Pieterpad in de Achterhoek. Het hotel bevindt zich in een groene omgeving en heeft een duurzame bedrijfsvoering. Als Gravin zijn ze gastvrij en bieden ze een persoonlijke en informele service. Het hotel heeft hotelkamers op het authentieke platteland van Vorden, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Het grand-café is ingericht met originele items en het restaurant biedt een gevarieerd menu aan met verse ingrediënten die regelmatig worden aangepast aan seizoensgebonden producten. Daarnaast is de Gravin van Vorden het middelpunt van het Pieterpad, een populaire wandelroute, en biedt het een ideaal rustpunt voor wandelaars die op zoek zijn naar een diner en/of overnachting.

Wil je weten wat Restaurant De Gravin van Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Gravin van Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Gravin van Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Gravin van Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Restaurant De Gravin van Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Gravin van Vorden

Bezoekers bekeken ook