Protestantse Gemeente Vorden

Protestantse Gemeente Vorden is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 2 in Vorden.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Vorden in Vorden

De Protestantse Gemeente van Vorden is een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Ze zijn geïnspireerd door Gods onvoorwaardelijke liefde en willen dienstbaar en betrokken zijn met de wereld om hen heen. Ze willen verbinding maken met de mensen in hun gemeente, buurt en dorp, en ook oog hebben voor de wereld verder weg. Ze houden elke zondag kerkdiensten om 10.00 uur, die variëren in vorm en inhoud. Als je niet bij een dienst kunt zijn, kun je deze online volgen en terugkijken. Je kunt ook contact opnemen met een predikant als je vragen hebt of behoefte hebt aan een luisterend oor. Er zijn ook diverse activiteiten voor kinderen binnen de kerk. De Dorpskerk staat midden in het centrum van Vorden en heeft al eeuwenlang een rol van betekenis in de gemeenschap. Ze gebruiken de kerk om Gods liefde te ervaren en uit te dragen. De Protestantse Gemeente Vorden maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Protestantse Gemeente Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Vorden

Bezoekers bekeken ook