Proeflokaal

Proeflokaal is een Restaurant gelegen aan Kostedeweg 2 in Vorden.

Meer informatie over Proeflokaal in Vorden

In het oosten van Nederland, in de gemeente Bronckhorst, bevindt zich Wijngoed Kranenburg. Op dit wijngoed worden op milieuvriendelijke wijze druiven verbouwd. Bezoekers zijn van harte welkom en kunnen een rondleiding door de wijngaard krijgen of wijn proeven, zowel individueel als in groepen. Het wijngoed is het hele jaar geopend op zaterdag, behalve in januari en februari. In de zomer is het ook op donderdag geopend. Daarnaast is er op het wijngoed een replica van een Italiaanse kegelbaan, die geboekt kan worden in combinatie met een groepsrondleiding. Verder is er een video beschikbaar die een goed beeld geeft van wat de Coöperatie doet en waar deze voor staat. Ten slotte wordt vermeld dat Wijngoed Kranenburg deelneemt aan de kunst 4-daagse van de gemeente Bronckhorst en dat ze het hele jaar door geopend zijn voor rondleidingen, behalve in januari en februari. Contactgegevens zijn beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Proeflokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Proeflokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal

Bezoekers bekeken ook