Mooi bij Marlon

Mooi bij Marlon is een Kapper gelegen aan Prins Bernhardweg 18 in Vorden.

Meer informatie over Mooi bij Marlon in Vorden

Mijn naam is Marlon Hofs en ik ben een kapster met een passie voor mijn vak. Als klein meisje droomde ik er al van om kapster te worden en in 2006 behaalde ik mijn allround kappersdiploma. Na jarenlang in twee kapsalons te hebben gewerkt, besloot ik op 9 februari 2018 mijn eigen kapsalon aan huis te openen. Het combineren van mijn werk en mijn privéleven is voor mij de beste beslissing geweest. Naast mijn werk in mijn eigen kapsalon geef ik ook les aan kappersopleidingen en ben ik af en toe examinator. Het geeft mij veel voldoening om anderen met een goed gevoel en een mooie coupe de deur uit te zien gaan. Bij Mooi bij Marlon staat advies, kwaliteit en service centraal. Kom gerust langs, want investeren in je haar is investeren in jezelf!

Wil je weten wat Mooi bij Marlon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi bij Marlon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi bij Marlon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi bij Marlon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Mooi bij Marlon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi bij Marlon

Bezoekers bekeken ook