Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden

Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden is een Boerderijverblijf gelegen aan Beunkstege 4 in Vorden.

Meer informatie over Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden in Vorden

Welkom op Mini-Camping 't Haller in Vorden, een gezellige en rustige camping met maximaal 25 plekken. De camping is gelegen in het prachtige achtkastelendorp Vorden, in het hart van de Achterhoek. Naast de camping hebben ze ook een paardenopfokbedrijf en paardenpension, waar ze stalling en weidegang bieden voor paarden. Op het erf kunnen bezoekers de dieren en werkzaamheden bekijken, maar dit is niet verplicht omdat de camping iets apart ligt van het erf. De camping ligt aan een doodlopende weg, waardoor het heerlijk rustig is. Daarnaast hebben ze ook een vakantiewoning voor 2 personen te huur, die smaakvol is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Op de camping staat ook een volledig ingerichte safaritent voor 2 personen, met een prachtig uitzicht over de weilanden. Kortom, Camping 't Haller biedt rust, ruimte en betaalbaarheid in het prachtige landelijke gebied van Vorden, waar je kunt genieten van fietsen en wandelen.

Wil je weten wat Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Mini Camping en Vakantiewoning 't Haller Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mini Camping en Vakantiewoning ’t Haller Vorden

Bezoekers bekeken ook