LB SKINFIT

LB SKINFIT is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoetinkhof 171 in Vorden.

Meer informatie over LB SKINFIT in Vorden

Het uitzoeken van de juiste skincare kan soms een eindeloze zoektocht lijken. Bij LB SKINFIT kun je terecht voor persoonlijk huidadvies en een duidelijk stappenplan met begeleiding. De producten zijn goed onderzocht en bevatten geen parfum en slechte alcoholen, maar juist werkstoffen die passen bij je huid. De webshop biedt filters en de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat je gemakkelijk een goede skincare routine kunt beginnen. Er wordt gewerkt met verschillende merken, zodat de beste producten kunnen worden gekozen en er altijd een goedkoper alternatief beschikbaar is. Daarnaast biedt LB SKINFIT cadeaubonnen aan, zodat je iemand een behandeling of product naar keuze kunt geven. De eigenaresse heeft zelf ervaren hoe lastig het is om de juiste skincare te vinden en wil anderen daarom de juiste begeleiding bieden. De webshop bevat verschillende producten van verschillende merken, en er zijn ook productcombinaties samengesteld die voordeliger zijn dan losse producten aanschaffen. Het is belangrijk om geduld te hebben met skincare, aangezien de huid moet wennen aan de werkstoffen. Contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website. De huidpraktijk is alleen geopend op afspraak en bestellingen worden binnen 2-5 werkdagen verzonden.

Wil je weten wat LB SKINFIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LB SKINFIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LB SKINFIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LB SKINFIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar LB SKINFIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LB SKINFIT

Bezoekers bekeken ook