Kasteel Vorden

Kasteel Vorden is een Kasteel gelegen aan De Horsterkamp 8 in Vorden.

Meer informatie over Kasteel Vorden in Vorden

Kasteel Vorden is een historisch en charmant kasteel gelegen in het prachtige groene landschap van Gelderland. Het kasteel dateert uit de 12e eeuw en werd voor het eerst verkocht in 1315. Het oorspronkelijke middeleeuwse bouwwerk had een vierkante toren, maar het grootste deel van het kasteel zoals we dat nu kennen, werd gebouwd in de 16e eeuw. Het kasteel verloor in de loop der eeuwen zijn defensieve functie en werd omgebouwd tot een landhuis in de 19e eeuw. Na verschillende eigenaren is het kasteel nu weer in particuliere handen en wordt het gerestaureerd en behouden voor de toekomst.

Wil je weten wat Kasteel Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Kasteel Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel Vorden

Bezoekers bekeken ook