IJsbaan Vorden

IJsbaan Vorden is een Schaatsclub gelegen aan Het Hoge 41a in Vorden.

Meer informatie over IJsbaan Vorden in Vorden

Ijsvereniging Vorden heeft aangekondigd dat de verkoop van (gezins)ledenkaarten gesloten is. Ze roepen op om de ijsbaan te steunen. Het clubgebouw van de ijsvereniging heeft schade opgelopen door regenwater, waarbij de draagbalken zijn gaan rotten en vervangen moeten worden. Daarom is de ijsbaan momenteel gesloten. Daarnaast vragen ze om stemmen voor de Rabo Clubsupport actie, waarbij mensen tussen 4 en 26 september kunnen stemmen om extra geld voor hun favoriete vereniging te winnen. Ook is er de mogelijkheid om de ijsvereniging te steunen door een donatie te doen op hun Vrienden van de ijsbaan pagina.

Wil je weten wat IJsbaan Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar IJsbaan Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan Vorden

Bezoekers bekeken ook