Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof"

Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof" is een Huisarts gelegen aan Zutphenseweg 23 in Vorden.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof" in Vorden

Huisartsenpraktijk de Jong in Vorden heeft besloten om over te stappen naar een nieuw telefoonnummer voor de Spoedpost. Het oude 0900-nummer zorgde namelijk voor hoge gesprekskosten en was niet bereikbaar voor patiënten die afgesloten waren van deze servicenummers of vanuit het buitenland belden. Vanaf woensdag 1 februari zal de Spoedpost gebruik maken van een veiliger 085-nummer. De 0900-nummers zullen nog doorgelinkt worden naar het nieuwe nummer, maar er zal in de loop van het jaar gekeken worden naar het gebruik hiervan om een einddatum te bepalen. De huisartsenpraktijk staat ook open voor nieuwe patiënten uit Vorden, zij kunnen hiervoor contact opnemen met de praktijk. Het adres van de praktijk is Zutphenseweg 23A in Vorden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Huisartsenpraktijk "Hoetinkhof" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk “Hoetinkhof”

Bezoekers bekeken ook