Huisartsenpraktijk de Jong

Huisartsenpraktijk de Jong is een Medische kliniek gelegen aan Zutphenseweg 23 in Vorden.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Jong in Vorden

Huisartsenpraktijk de Jong in Vorden heeft besloten om over te stappen naar een nieuw telefoonnummer voor de Spoedpost. Het oude 0900-nummer zorgde namelijk voor hoge gesprekskosten voor patiënten en was niet bereikbaar voor mensen die geen toegang hadden tot dit nummer of vanuit het buitenland belden. Daarom zullen de Spoedposten van HOOG vanaf 1 februari overgaan op een veilig 085-nummer. Het oude 0900-nummer zal doorgelinkt worden naar het nieuwe nummer. Daarnaast is de huisartsenpraktijk ook open voor nieuwe patiënten, maar alleen voor mensen die in Vorden wonen. Voor meer informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Het adres van de praktijk is Zutphenseweg 23A in Vorden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Jong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Jong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Jong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Jong

Bezoekers bekeken ook