Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden

Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden is een Hotel gelegen aan Stationsweg 24 in Vorden.

Meer informatie over Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden in Vorden

De Gravin van Vorden is een groen, gastvrij en gemoedelijk hotel gelegen aan het Pieterpad in de Achterhoek. Het hotel is omringd door een groene omgeving en heeft een duurzame bedrijfsvoering. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en het hotel biedt een persoonlijke en informele service. De Achterhoek staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en dat is ook te merken bij de Gravin van Vorden, een kleinschalig familiebedrijf. De hotelkamers bevinden zich op het prachtige platteland van Vorden en bieden een ontspannen en rustige omgeving. Het grand-café heeft een gezellige en vrolijke sfeer en het restaurant biedt een gevarieerd menu met verse ingrediënten. Voor wandelaars van het Pieterpad is de Gravin van Vorden een ideaal rustpunt voor een diner en/of overnachting.

Wil je weten wat Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Grand-Café De Gravin van Vorden

Bezoekers bekeken ook