Grand Café het Meestershuis

Grand Café het Meestershuis is een Restaurant met kleine porties gelegen aan Dorpsstraat 1 in Vorden.

Meer informatie over Grand Café het Meestershuis in Vorden

Onze Keukenmeesters hebben verschillende gerechtjes bedacht die perfect zijn voor tijdens de borrel of om te combineren met de Meesterwerkjes en Klassewerkjes. Deze gerechtjes, genaamd Proefwerkjes, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en smaken. De Meesterwerkjes, kleine en verrassende lunchgerechtjes, worden geserveerd tussen 11.30 en 16.15 uur. Ze kosten €4,50 per stuk, maar als je er drie bestelt, krijg je korting en betaal je slechts €12,00. De Klassewerkjes zijn kleine, verrassende gerechtjes die je zelf kunt samenstellen. Hoe meer je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Er is ook de mogelijkheid om een Proeverij van Klassewerkjes te bestellen voor €26,25 per persoon. Daarnaast worden er nog andere gerechtjes aangeboden, zoals salades, sandwiches en soepen. Kortom, er is voor ieder wat wils bij het Meestershuis!

Wil je weten wat Grand Café het Meestershuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café het Meestershuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café het Meestershuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café het Meestershuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Grand Café het Meestershuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café het Meestershuis

Bezoekers bekeken ook