Grand Bistro de Rotonde

Grand Bistro de Rotonde is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 3 in Vorden.

Meer informatie over Grand Bistro de Rotonde in Vorden

Welkom bij Grand Bistro de Rotonde, gelegen in het hartje van Vorden. De bistro is sinds 2001 in handen van ondernemers Wendie & Thomas, maar bestaat al sinds 1960. Bij Grand Bistro de Rotonde kunt u genieten van Achterhoekse gastvrijheid en heerlijke gerechten geïnspireerd door Europese keukens, met name uit Oostenrijk. Op het menu vindt u onder andere de bekende Wiener Schnitzel, Cordonbleu en Apfelstrudel. Naast deze klassiekers zijn er ook gerechten uit Frankrijk, Italië en Spanje te vinden, evenals streekgerechten. U kunt kiezen voor een "DEEL" of "HEEL" variant van de gerechten, waarmee de bistro inspeelt op de trend van food-sharing en tapas eten. Ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom bij Grand Bistro de Rotonde. U kunt kiezen voor a-la-carte gerechten of een 3 of 4-gangen menu. Daarnaast biedt de bistro ook walking diners aan, waarbij u kunt borrelen, kletsen en rondlopen terwijl er heerlijke gerechten worden geserveerd. Voor koffie met gebak, een lunch, diner of feest bent u bij Grand Bistro de Rotonde aan het juiste adres. De keuken is 6 dagen per week geopend en er is draadloos internet beschikbaar. De bistro verzorgt ook catering op maat en u kunt online reserveren. Grand Bistro de Rotonde is laagdrempelig en gezellig, en zelfs uw trouwe viervoeter is welkom. Het is tevens een leerbedrijf,.

Wil je weten wat Grand Bistro de Rotonde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Bistro de Rotonde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Bistro de Rotonde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Bistro de Rotonde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Grand Bistro de Rotonde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Bistro de Rotonde

Bezoekers bekeken ook