Melding voor het slopen van twee bijgebouwtjes aan de Lankampweg 6, 7251PM Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het slopen van twee bijgebouwtjes aan de Lankampweg 6, 7251PM Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 12 februari 2024 een sloopmelding ontvangen. De melding gaat over het slopen van twee bijgebouwtjes aan de Lankampweg 6, 7251PM Vorden.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften.Heeft u vragen over de melding?Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. IDe melding is geregistreerd met kenmerk Z2024-0372. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 17-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. gmb-2024-74700

Gerelateerde berichten