Geen vergunning nodig voor het kappen en herstellen van een deel van de lanen aan de Wiersserallee, Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geen vergunning nodig voor het kappen en herstellen van een deel van de lanen aan de Wiersserallee, Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 22 januari 2024 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk Z2024-0149. De aanvraag gaat over het kappen en herstellen van een deel van de lanen aan de Wiersserallee, Vorden.Tijdens de beoordeling van de aanvraag is geconstateerd dat er door de gemeente geen vergunning wordt afgegeven voor het kappen en herstellen van een deel van de lanen aan de Wiersserallee, Vorden. Deze wordt beoordeeld door de Provincie. Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval:1uw naam en adres2de datum3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt4redenen voor het maken van bezwaar5uw handtekeningIn een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 01-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. gmb-2024-48633

Gerelateerde berichten