Melding voor het plaatsen/verplaatsen sleufsilo's en strohok en wijzigen diertaantal (milieu) aan de Okhorstweg 3, 7251RG Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het plaatsen/verplaatsen sleufsilo's en strohok en wijzigen diertaantal (milieu) aan de Okhorstweg 3, 7251RG Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 3 oktober 2023 een milieumelding ontvangen. De melding gaat over het plaatsen/verplaatsen sleufsilo's en strohok en wijzigen diertaantal (milieu) aan de Okhorstweg 3, 7251RG Vorden.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften.Heeft u vragen over de melding?Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. IDe melding is geregistreerd met kenmerk Z2023-2621. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 27-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. gmb-2024-42369

Gerelateerde berichten