Ingetrokken aanvraag voor het plaatsen van een dakkapel aan de Burgemeester Galleestr 52, 7251EC Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingetrokken aanvraag voor het plaatsen van een dakkapel aan de Burgemeester Galleestr 52, 7251EC Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 21 november 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het plaatsen van een dakkapel aan de Burgemeester Galleestr 52, 7251EC Vorden. Voordat de gemeente een besluit heeft genomen is de aanvraag ingetrokken.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het plaatsen van een dakkapel. Met dit bericht laten wij u weten dat de aanvraag door de aanvrager is ingetrokken. De gemeente neemt geen besluit over de ingediende aanvraag. Aangezien de aanvraag is ingetrokken bestaat er geen mogelijkheid tot het indienen van een reactie.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 18-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. gmb-2024-28877

Gerelateerde berichten