Besluit voor het organiseren van een touwtrektoernooi op 22 september 2024 aan de Ruurloseweg 110, 7251LW Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het organiseren van een touwtrektoernooi op 22 september 2024 aan de Ruurloseweg 110, 7251LW Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft een besluit genomen voor het organiseren van een touwtrektoernooi op 22 september 2024. De gemeente geeft toestemming voor het organiseren van een touwtrektoernooi op 22 september 2024 aan de Ruurloseweg 110, 7251LW Vorden.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De Evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het organiseren van een touwtrektoernooi op 22 september 2024. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt bezwaar indienen als u het niet eens bent met het besluit.Heeft u vragen over het besluit?Het besluit kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek sturen wij het besluit, de aanvraag en de bijlagen via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen.Voor informatie over het besluit kunt u ook bellen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0575 - 750 250.De aanvraag is geregistreerd met kenmerk Z2024-0827. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. De bezwaartermijn eindigt op 8 juli 2024. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval:1uw naam en adres2de datum3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt4redenen voor het maken van bezwaar5uw handtekeningIn een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 28-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen vorden
  2. gmb-2024-228859

Gerelateerde berichten