FysioVorden

FysioVorden is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Overweg 18 in Vorden.

Meer informatie over FysioVorden in Vorden

Er is een nieuwe training genaamd MedicalTraining beschikbaar in het centrum. Deze training is bedoeld voor mensen die meer willen dan alleen een vrije en zelfstandige training. Irma nodigt iedereen uit voor deze persoonlijke fysieke uitdaging. Daarnaast is er een vacature voor een fysiotherapeut op parttime basis of als zzp'er. De praktijken waar de fysiotherapeut werkzaam zal zijn, richten zich voornamelijk op het behandelen van orthopedische problemen en sportblessures. Ook zijn er plannen om in de toekomst sportspecifieke programma's aan te bieden. Als je geïnteresseerd bent en wilt meedenken over deze ontwikkelingen, is dit een mooie kans voor jou. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corinne Lamers. De praktijk is gevestigd in Squash Centrum Vorden.

Wil je weten wat FysioVorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioVorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioVorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioVorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar FysioVorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioVorden

Bezoekers bekeken ook