Melding voor het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem aan de Hengeloseweg 2, 7251PC Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem aan de Hengeloseweg 2, 7251PC Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 22 december 2023 een Melding lozing niet inrichting ontvangen. De melding gaat over het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem aan de Hengeloseweg 2, 7251PC Vorden. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften. Heeft u vragen over de melding? Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. I De melding is geregistreerd met kenmerk Z2023-3310. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: meldingen, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 13-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. ff56fc26ccc2e7db8b52044056688a35

Gerelateerde berichten