Besluit voor het uitbreiden van het aantal paarden en het houden van schapen (milieu) aan de Schuttestraat 10, 7251MX Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het uitbreiden van het aantal paarden en het houden van schapen (milieu) aan de Schuttestraat 10, 7251MX Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 7 december 2023 heeft de gemeente Bronckhorst een besluit genomen op de aanvraag voor het uitbreiden van het aantal paarden en het houden van schapen (milieu) aan de Schuttestraat 10, 7251MX Vorden. De aanvraag is geregistreerd met zaaknummer Z2022-0393 De ter inzage eindigd op 25 januari 2024. Het besluit en de bijlagen kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek kunnen wij het besluit en de bijlagen via de e-mail naar u opsturen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij het besluit en de bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. Mogelijkheden voor beroep Een belanghebbende, alsmede een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Onderwerp: milieuvergunningnatuurbeschermingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 15-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. f6e5bff161a7172e84d2e006a88464bb

Gerelateerde berichten