Electro World Klein Brinke

Electro World Klein Brinke is een Elektronicawinkel gelegen aan Zutphenseweg 29 in Vorden.

Meer informatie over Electro World Klein Brinke in Vorden

Bij Electro World kun je rekenen op goede beoordelingen van andere klanten, met een gemiddelde score van 9.2/10. Ze bieden wasmachines aan die de wasduur aanpassen aan de hoeveelheid was, zodat je zowel grote als kleine wasjes kunt draaien. Electro World is een persoonlijke en dichtbij gelegen elektronicawinkel waar je terecht kunt voor advies en service. Ze installeren nieuwe apparaten snel en vakkundig en komen ook snel langs om apparaten te repareren. Ze zijn gecertificeerd om A-merken te repareren. Als lokale ondernemer zijn ze verbonden met hun klanten en vinden ze altijd de perfecte oplossing voor jouw wensen. Ze bieden ook inbouw- en installatieservices aan, zodat je alles soepel kunt laten verlopen. Daarnaast hebben ze een eigen technische dienst voor reparaties, waarbij ze vaak al binnen één dag bij je thuis zijn. Electro World is ook een trotse sponsor van het UEFA Vrouwenvoetbal en sponsort een aantal vrouwenvoetbalteams in Nederland. Je kunt hen volgen op social media voor handige tips, acties en winacties.

Wil je weten wat Electro World Klein Brinke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Klein Brinke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Klein Brinke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Klein Brinke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Electro World Klein Brinke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Klein Brinke

Bezoekers bekeken ook