Eetwinkel Vorden

Eetwinkel Vorden is een Cafetaria gelegen aan Dorpsstraat 8E in Vorden.

Meer informatie over Eetwinkel Vorden in Vorden

Eetwinkel Vorden is een plek waar jong en oud zich thuis voelt. In 2013 werd de zaak overgenomen door Xiao en Armin en in maart 2019 werd het volledig verbouwd en kreeg het een moderne uitstraling. De visie van Eetwinkel Vorden is om het gemak van een cafetaria te combineren met de klasse en service van een restaurant. Niet alleen dorpsbewoners, maar ook toeristen en wandelaars zullen genieten van het lekkere eten en drinken. Eetwinkel Vorden heeft ook een samenwerking met Run for KiKa Marathon, waarbij voor elke verkochte Eetwinkel Kinderbox €0,25 wordt gedoneerd aan het goede doel KiKa. De kinderbox bestaat uit frietjes, saus, een snack, een Capri-Sun en een cadeautje. Je kunt Eetwinkel Vorden vinden op Dorpsstraat 8E in Vorden.

Wil je weten wat Eetwinkel Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Eetwinkel Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel Vorden

Bezoekers bekeken ook