Decorette Woonatelier Vorden

Decorette Woonatelier Vorden is een Woonwinkel gelegen aan Burgemeester Galleestraat 26 in Vorden.

Meer informatie over Decorette Woonatelier Vorden in Vorden

Decorette Vorden is een mobiele winkel van Decorette waarbij de ondernemer, Marga, op afspraak bij mensen thuis komt om te helpen en adviseren. Ze bieden dezelfde diensten en producten als in een fysieke winkel, maar dan gewoon bij jou aan huis. Marga rijdt met haar busje door de regio en biedt woonadvies aan huis in onder andere Lochem, Ruurlo, Linde en Veldwijk. Je kunt contact opnemen met de winkel, een afspraak maken of bellen met de klantenservice. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en inspiratie opdoen in het inspiratie-archief. Decorette Vorden is een uniek concept voor interieur en biedt meubels, vloeren, gordijnen en meer.

Wil je weten wat Decorette Woonatelier Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Decorette Woonatelier Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Decorette Woonatelier Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorette Woonatelier Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Decorette Woonatelier Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Decorette Woonatelier Vorden

Bezoekers bekeken ook