De Wildenborcherhof

De Wildenborcherhof is een Hotel gelegen aan Wildenborchseweg 19 in Vorden.

Meer informatie over De Wildenborcherhof in Vorden

De Wildenborcherhof is een charmante accommodatie gelegen in het rustieke buitengebied van Vorden. Het biedt verschillende faciliteiten zoals hotelkamers, appartementen en een kampeerterrein. Gasten kunnen genieten van de gezellige Achterhoekse gastvrijheid en ontspannen op het zuidelijke tuinterras. Er zijn tal van activiteiten mogelijk, zoals het verkennen van de Achterhoek per auto, fiets of te voet. Ook is het mogelijk om met uw eigen paard te verblijven en gebruik te maken van de ruime paardenboxen. Het restaurant serveert heerlijke gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van streekeigen producten, waaronder vlees van de eigen Blonde d'Aquitaine runderen. De Wildenborcherhof verwelkomt ook groepen en biedt arrangementen op maat aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of telefonisch.

Wil je weten wat De Wildenborcherhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wildenborcherhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wildenborcherhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wildenborcherhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar De Wildenborcherhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wildenborcherhof

Bezoekers bekeken ook