De Vordense Pan

De Vordense Pan is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Hengeloseweg 14 in Vorden.

Meer informatie over De Vordense Pan in Vorden

In het Pannenkoekenhuis de Vordense Pan kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken, zoals de pannenkoek van de maand met verschillende toppings. Het restaurant ligt aan de bekende fietsroutes, zoals de 9 kastelenroute en de Berend fietsroute waarbij je de sporen van Berend van Hackfort kunt volgen. Daarnaast is het ook een prima plek om te rusten tijdens wandelpaden zoals het Pieterpad en het Trekvogelpad. Als je op zoek bent naar een logeerplaats in de omgeving, kun je lid worden van Vrienden op de fiets en een verblijfplaats uitzoeken. Het Pannenkoekenhuis is gelegen aan de Hengeloseweg 14 in Vorden en de openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag.

Wil je weten wat De Vordense Pan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vordense Pan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vordense Pan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vordense Pan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar De Vordense Pan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vordense Pan

Bezoekers bekeken ook