De Herberg

De Herberg is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 10-A in Vorden.

Meer informatie over De Herberg in Vorden

In De Herberg in Vorden kun je heerlijk ontspannen eten en drinken. Ze bieden een gevarieerde keuken voor zowel lunch als diner. Op de menukaart staan onder andere heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten, evenals desserts. Daarnaast kun je genieten van verschillende drankjes en hapjes van de Drinks & Bites kaart, zoals koffie, thee, fris en sterke dranken, met huisgemaakte appeltaart of een knabbelplak. Voor feesten en partijen beschikken ze over een mooie ruimte en bij mooi weer een grote tuin, waarbij diverse drank-arrangementen mogelijk zijn. Ook bieden ze catering en buffetten aan, zowel in het restaurant, de tuin of de zaal, als bij jou thuis of op locatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om je feest compleet te maken met party verhuur, waarbij zij alles van A tot Z regelen. De Herberg is al jaren een warm welkom in Vorden, waar je je gegarandeerd thuis zult voelen in het gezellige café en restaurant. Ze hebben een compleet vernieuwde zaal en keuken en staan open voor verschillende vieringen, zoals verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten en trouwerijen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en ze nodigen je graag uit om samen jouw wensen en ideeën te bespreken en er iets moois van te maken. De contactgegevens van De Herberg zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Herberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Herberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Herberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Herberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar De Herberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Herberg

Bezoekers bekeken ook