De Grasplas

De Grasplas is een Kampeerterrein gelegen aan Ruurloseweg 46 in Vorden.

Meer informatie over De Grasplas in Vorden

Camping "De Grasplas" in Vorden is een unieke en idyllische locatie in de Achterhoek. Het is een plek om te kamperen, zwemmen, vissen en tot rust te komen. In de omgeving zijn er talloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen, skeeleren, kanoën en paardrijden. Het dorp Vorden heeft alle winkelvoorzieningen en er worden 's zomers veel activiteiten georganiseerd. Er zijn ook veel terrasjes waar je lekker kunt eten en drinken. Vorden heeft een trein- en busstation, vanwaar je in 10 minuten naar Zutphen kunt reizen. De camping is ook geschikt voor bezoekers, maar zij moeten zich melden bij de receptie. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is de camping volgeboekt, dus voor die dagen is het aan te raden om op tijd te boeken. Het is nu ook mogelijk om te boeken via de beschikbaarheidskalender. De openingstijden van de receptie zijn gewijzigd en buiten deze tijden is de camping telefonisch bereikbaar. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten en er is een doucheprotocol van toepassing.

Wil je weten wat De Grasplas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Grasplas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Grasplas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Grasplas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar De Grasplas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Grasplas

Bezoekers bekeken ook