Melding voor het verwijderen van een asbestplaat aan de Lankampweg 6, 7251PM Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het verwijderen van een asbestplaat aan de Lankampweg 6, 7251PM Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 22 december 2023 een sloopmelding ontvangen. De melding gaat over het verwijderen van een asbestplaat aan de Lankampweg 6, 7251PM Vorden. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften. Heeft u vragen over de melding? Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. I De melding is geregistreerd met kenmerk Z2023-3313. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: meldingen, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. d35813ea1917ee9483ca1f79a8f36dbb

Gerelateerde berichten