Classic en Ko

Classic en Ko is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 3 in Vorden.

Meer informatie over Classic en Ko in Vorden

Classic en Ko is een allround garagebedrijf gevestigd in Vorden, Gelderland. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals apk-keuringen vanaf €29,95 ex BTW, schadeherstel, restauratie van klassieke auto's en youngtimers, reparatie en onderhoud van alle merken auto's, en autospuitwerk in hun eigen professionele spuiterij. Het bedrijf heeft zich ook gespecialiseerd in Jaguar auto's, zowel jong als oud. De eigenaar van Classic en Ko heeft een grote liefde voor Jaguars en heeft veel expertise in dit merk opgedaan. Ze hebben goede contacten met leveranciers en collega-specialisten, en hebben talloze tevreden klanten en uitstekende contacten in de klassieke autowereld. Naast Jaguars restaureren ze ook alle merken Engelse klassiekers en zijn ze zich gaan verbreden naar klassiekers in het algemeen. Het team bestaat uit experts op het gebied van plaatwerk, carrosserie, monteurs, professionele spuiters en administratie. Het bedrijf is gevestigd aan de Industrieweg 3 in Vorden en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Classic en Ko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Classic en Ko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Classic en Ko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Classic en Ko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Classic en Ko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Classic en Ko

Bezoekers bekeken ook