Camping-Stalhouderij "De Goldberg"

Camping-Stalhouderij "De Goldberg" is een Kampeerterrein gelegen aan Larenseweg 1 in Vorden.

Meer informatie over Camping-Stalhouderij "De Goldberg" in Vorden

Camping De Goldberg is een camping waar rust, ruimte en gezelligheid centraal staan. Ze bieden verschillende kortingen aan voor kampeerders met een kampeer gerelateerde kortingskaart. Fietsers en wandelaars krijgen altijd een plekje, of het nu druk is of niet. Daarnaast zijn er stacaravans te koop op de camping, inclusief plaats. Ook is het mogelijk om een plaats te huren voor een tourcaravan of je eigen stacaravan. De camping heeft ook een Facebookpagina waar je ze kunt volgen. In het laagseizoen kun je kamperen voor €19.00 per dag. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een arrangement ter ere van het 65-jarig bestaan van de camping, een voorseizoenarrangement en verschillende arrangementen rondom feestdagen. Daarnaast biedt de camping WiFi aan via glasvezel en is het goed bereikbaar vanuit Zutphen of Ruurlo.

Wil je weten wat Camping-Stalhouderij "De Goldberg" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping-Stalhouderij "De Goldberg" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping-Stalhouderij "De Goldberg"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping-Stalhouderij "De Goldberg" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Camping-Stalhouderij "De Goldberg" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping-Stalhouderij “De Goldberg”

Bezoekers bekeken ook