Camping Daske

Camping Daske is een Kampeerterrein gelegen aan Van Lennepweg 6 in Vorden.

Meer informatie over Camping Daske in Vorden

Camping Daske is een aantrekkelijke natuurcamping die vooral geschikt is voor rustzoekers. In de maand september zijn er nog beschikbare blokhutten en kampeerplekken, maar vanaf 1 oktober is de camping gesloten. De blikvanger van de camping is een mooie, ruime 4-persoons blokhut met daaromheen 4 kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Alle kampeerplaatsen hebben stroom en er is een tappunt voor water. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Om te reserveren kunt u het contactformulier invullen en na ontvangst van een bevestigingsmail en aanbetaling is de reservering definitief. Op de kalender kunt u zien of er nog plek is. U kunt contact opnemen via campingdaske@gmail.com of bellen naar 0(+31)575 - 55 27 01 of 06-28659297.

Wil je weten wat Camping Daske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Daske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Daske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Daske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Camping Daske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Daske

Bezoekers bekeken ook