Bed & Breakfast Het huis van de professor

Bed & Breakfast Het huis van de professor is een Bed & Breakfast gelegen aan Lindeseweg 25 in Vorden.

Meer informatie over Bed & Breakfast Het huis van de professor in Vorden

De B&B is een volledig zelfstandige ruimte en daarom ideaal voor een 'contactloos' verblijf. Het kan ook zonder ontbijt geboekt worden en boodschappen kunnen bij aankomst bezorgd worden. Alles is zo ingericht en gereinigd dat er geen gevaar is. De B&B is geschikt om langere tijd te verblijven, omdat het de grootte van een appartement heeft en alles gelijkvloers is. Het is gelegen in een rustig gebied en er is altijd maar één gast, dus er is geen drukte of gezamenlijk ontbijt. Het is mogelijk om naast een molen te verblijven en te genieten van het uitzicht. De B&B heeft een eigen overdekte parkeerplaats en ingang, en is gelijkvloers, wat handig is voor mensen die moeilijk ter been zijn. Er is een eigen toilet en een nieuwe badkamer met inloopdouche en wastafel. Koffie en thee kunnen worden gezet in de pantry met koelkast. Het terras biedt bij helder weer een stralende sterrenhemel zonder kunstlicht van buiten. Bij het boeken van 6 nachten of meer krijgt men 1 nacht gratis voor 2 personen.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Het huis van de professor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Het huis van de professor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Het huis van de professor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Het huis van de professor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Bed & Breakfast Het huis van de professor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Het huis van de professor

Bezoekers bekeken ook