B&B Erve Hasselo

B&B Erve Hasselo is een Bed & Breakfast gelegen aan Schuttestraat 11 in Vorden.

Meer informatie over B&B Erve Hasselo in Vorden

Bed & Breakfast Erve Hasselo is een unieke accommodatie gelegen tussen 8 kastelen in Vorden, de Achterhoek. Ze bieden twee luxe slaapgelegenheden: een Suite met een riante veranda en uitzicht op het coulisselandschap, en een Tribe tent de Luxe met een eigen badkamer. Beide verblijven zijn voorzien van alle gemakken om direct het vakantiegevoel te ervaren. Elke dag wordt er een uitgebreid zelfgemaakt ontbijt geserveerd op de gewenste tijd, waar je kunt genieten op bed of op je eigen veranda. Yoga- en meditatiesessies kunnen ook geboekt worden voor extra ontspanning. In de omgeving zijn er veel activiteiten te doen, zoals een tuk tuk-tour door het landschap of fietsen en wandelen. De accommodatie is ook geschikt voor zakelijke overnachtingen. Kortom, Erve Hasselo is de perfecte plek om te genieten van de prachtige natuur en tot rust te komen.

Wil je weten wat B&B Erve Hasselo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Erve Hasselo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Erve Hasselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Erve Hasselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar B&B Erve Hasselo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Erve Hasselo

Bezoekers bekeken ook