Amon

Amon is een Pizzeria gelegen aan Dorpsstraat 9 in Vorden.

Meer informatie over Amon in Vorden

Op de website van Amon in Vorden kun je het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 765 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Ook kun je de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd de website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Daarnaast kun je zien welke gerechten het meest populair zijn en direct bestellen. Op dit moment is de website van Amon gesloten, maar op donderdag is het Pizzadag en zijn alle pizza's €10.00 voor afhaal en bezorging. Verder biedt het restaurant verschillende gerechten aan, zoals kapsalons, pizza's, voorgerechten, shoarma- en dönerschotels, kipschotels, spareribsschotels, combinatieschotels, schotels, wraps, broodjes, tosti's, kindermenu's, vegetarische pizza's, vleespizza's, vispizza's, calzones, extra's en dranken. Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen.

Wil je weten wat Amon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar Amon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amon

Bezoekers bekeken ook