AMI Kappers Vorden

AMI Kappers Vorden is een Kapper gelegen aan Zutphenseweg 1B in Vorden.

Meer informatie over AMI Kappers Vorden in Vorden

Bij AMI Kappers Vorden ontvang je een cadeau van €10,- op kleuren tot en met 11 november 2023. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen bij onze salon. Bij AMI Kappers Vorden staat persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak centraal. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen bij ons terecht en onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen de uitgroei wilt bijwerken, onze haarstylisten zorgen ervoor dat je tevreden de salon verlaat. Wij geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt en daarom staan wij voor je klaar bij AMI Kappers Vorden.

Wil je weten wat AMI Kappers Vorden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Vorden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Vorden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Vorden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vorden. Opzoek naar AMI Kappers Vorden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Vorden

Bezoekers bekeken ook