Verlenging van de beslistermijn op de aangevraagde omgevingsvergunning voor het aanleggen van een kavelpad door landbouwgrond n.a.v. afsluiting spoorwegovergang aan Spoorlijn richting Vorden (landbouwgrond parallel aan spoorlijn) in Warnsveld

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging van de beslistermijn op de aangevraagde omgevingsvergunning voor het aanleggen van een kavelpad door landbouwgrond n.a.v. afsluiting spoorwegovergang aan Spoorlijn richting Vorden (landbouwgrond parallel aan spoorlijn) in Warnsveld.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De beslistermijn voor de volgende aanvraag omgevingsvergunning is met zes weken verlengd (verdaagd): • Omschrijving: het aanleggen van een kavelpad door landbouwgrond n.a.v. afsluiting spoorwegovergang • Locatie: Spoorlijn richting Vorden (landbouwgrond parallel aan spoorlijn), Warnsveld   Gegevens van de aanvraag: • Datum besluit verlenging: 13-11-2023 • Zaaknummer: 606120   Waarom dit bericht? Dit bericht is alleen om u te informeren. Het besluit om de beslistermijn met zes weken te verlengen, is geen besluit op de aanvraag van de omgevingsvergunning. Het is niet mogelijk om bezwaar te maken tegen dit besluit.   Vragen over dit besluit Heeft u vragen? Neem contact op met het Omgevingsloket van de gemeente Zutphen, via telefoonnummer 14 0575 of u stuurt een e-mail naar omgevingsloket@zutphen.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 16-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. a3c09e3f293fd11f0d01571b68fe4429

Gerelateerde berichten