Besluit ontheffing Alcoholwet Vordense Zomerfeesten 25 t/m 28 juli 2024 aan de de Horsterkamp 8, 7251AZ Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit ontheffing Alcoholwet Vordense Zomerfeesten 25 t/m 28 juli 2024 aan de de Horsterkamp 8, 7251AZ Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft een besluit genomen over aanvraag ontheffing Alcoholwet Vordense Zomerfeesten 25 t/m 28 juli 2024. De gemeente verleent ontheffing Alcoholwet tijdens Vordense Zomerfeesten 25 t/m 28 juli 2024 aan de de Horsterkamp 8, 7251AZ Vorden. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? De Alcoholwetontheffing wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het verstrekken van zwak-alcoholhoudende dranken tijdens de Vordense Zomerfeesten. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt bezwaar indienen als u het niet eens bent met het besluit. Heeft u vragen over het besluit? Het besluit kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek sturen wij het besluit, de aanvraag en de bijlagen via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor informatie over het besluit kunt u ook bellen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0575 - 750 250. De aanvraag is geregistreerd met kenmerk Z2024-0509. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. De bezwaartermijn eindigt op 23 juli 2024. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval: 1uw naam en adres 2de datum 3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt 4redenen voor het maken van bezwaar 5uw handtekening In een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 12-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. 7cfcf0cbcc26e4f04774705cd5b11409

Gerelateerde berichten