Ingetrokken aanvraag voor het plaatsen van een terrasoverkapping aan de Hoetinkhof 116, 7251WE Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingetrokken aanvraag voor het plaatsen van een terrasoverkapping aan de Hoetinkhof 116, 7251WE Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 14 februari 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het plaatsen van een terrasoverkapping aan de Hoetinkhof 116, 7251WE Vorden. Voordat de gemeente een besluit heeft genomen is de aanvraag ingetrokken. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het plaatsen van een terrasoverkapping. Met dit bericht laten wij u weten dat de aanvraag door de aanvrager is ingetrokken. De gemeente neemt geen besluit over de ingediende aanvraag. Aangezien de aanvraag is ingetrokken bestaat er geen mogelijkheid tot het indienen van een reactie.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 24-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vorden
  2. 7cdc1d777a6f3a054daab3fb74048220

Gerelateerde berichten